ImoTrading Construct

Oferim servicii de constructii si amenajari interioare la cele mai inalte standarde europene

      Suntem o companie experimentata in domeniul de constructii si amenajari. Imotrading iti ofera o experienta fara griji in planificarea, proiectarea si construirea casei/proiectului tau de vis. Oferim o gama larga de servicii: constructii civile, amenajari interioare/exterioare, sau constructii industriale pe structuri metalice. Executam case in rosu, amenajari interioare, finisaje, mansardari, instalatii electrice si sanitare, lucrari de termoizolatii interioare si exterioare la case si blocuri, placari cu faianta si gresie.Cu Imotrading, nu trebuie sa iti faci griji inutile cu privire la contactarea oamenilor diferiti si supravegherea dezvoltarii proiectului tau. Imotrading are garantia ca echipa noastra de experti profesionisti in design si industria de constructii sta cu tine pe parcursul intregului proces, de la proiectare, conceptualizare pana la dezvoltarea constructiilor si cifra de afaceri pe proiect.
Experimenteaza cu Imotrading si vei fi impresionat de compania noastra si de ce putem face cand luam decizii importante pentru a construi casa pentru familia ta.

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca suntem:
– O firma care executa toate tipurile de lucrari de constructii necesare realizarii casei dvs., nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva;
– O firma cu preturi accesibile.
Pentru ca respectam:
– Standardele de calitate;
– Termenele de realizare stabilite.

  • Constructii case 80% 80%
  • Amenajari interioare 100% 100%
  • Renovari case si apartamente 100% 100%
  • Instalatii electrice 90% 90%
  • Instalatii sanitare 95% 95%

Profesionalism

     Construirea unei structuri poate fi complexa, dar la Imotrading acceptam provocarea. Portofoliul nostru de proiecte arata capacitatea noastră de a construi case de o varietate de dimensiuni, stiluri si cerințe. Fie ca este un lux rezidential sau un proiect mixt care cuprinde si instalatii de utilizare asupra lui, putem livra servicii exceptionale si sa pastram performanta la un standard ridicat.

     Un proiect de constructie, amenajare sau renovare este o combinație de planificare, produse, oameni și servicii toate acestea trebuie să vina impreuna la momentul potrivit si pretul pentru a satisface nevoile clientului. Pentru a atinge acest obiectiv, Imotrading Ofera:

–  Implicarea timpurie in proiecte pentru a ajuta la selectarea materialelor  necesare
–  Comunicare continua intre client, contractor si ingineri
–  Munca in echipa
– Atentie  la nevoile proprietarului

Suntem o companie de construcții care crede in furnizarea  de servicii oneste, profesionale si de calitate. Garantam rezultate de clasa de top la un cost foarte competitiv si preturi accesible.

Incredere

      Daca esti in cautare de o echipa profesionala de incredere pentru a gestiona unul din proiectele tale noi suntem solutia. Avem un o echipa de incredere, de muncitori experimentati si echipaje pentru a lucra la orice proiect.
Imotrading ofera solutii de design interior creativ pentru case la nivel national. Indiferent de locul unde te afli in Romania, cu expertiza noastra si infrastractura inovatoare, poti fi sigur ca putem livra proiectul pentru tine in timp tinand cont de cerintele tale de proiectare

Calitate

     Pentru a va asigura ca obtineti un proiect de succes care dureaza in timp, folosim doar materiale de calitate. Cu accent pe o abordare personala si un proces de constructie bine dezvoltat, clientii nostri aleg Imotrading pentru atentia noastra de a proiecta, care incorporeaza detalii arhitecturale unice, integritatea si atentia noastra personala pentru fiecare relatie cu un client.
Imotrading este companie de constructii, renovari si amenajari axata pe crearea individuala a unui stil detaliat si proiecte fin lucrate.